fbpx
Selecteer een pagina

De leukste fashion items.  Het waanzinnige idee van Wendy.

CALMA MI ALMA – Kledingwinkel in Ranst

In augustus 2017 zag onze droom het levenslicht, een eigen kledingwinkel, Calma mi Alma genaamd.

Uit het Spaans betekent dit letterlijk ‘Kalmeer mijn ziel’, een visie die we sinds de opening trachten uit te dragen.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, willen we graag dat je als klant ondergedompeld wordt in een ontspannend ‘me-time’ gevoel en je kan shoppen in een warme, aangename sfeer.

Nu ook mannencollecties

Tot juli 2022 was dit in de Lievevrouwestraat. Vijf jaar lang vonden klanten de weg naar onze kleine, gezellige winkel.  Alleen begon alles stilaan uit zijn voegen te barsten en moesten we op zoek naar een grotere locatie. Dit heeft even geduurd, maar in augustus 2022 is de verhuis naar een groter en volledig vernieuwd pand, eindelijk een feit.

We zijn van plan vanaf nu ook de mannen op dezelfde manier in de watten te leggen en dus zijn onze gekende damesmerken uitgebreid met stoere mannencollecties. Onze selectie is tijdloos. Ben jij een durver of eerder een trendsetter, ga je liever voor veilig, ben je een hippe tiener of een stoere 40+er? Welkom bij ons, want op mode staat geen leeftijd! Wekelijks vullen we Calmi mi Alma ook aan met nieuwigheden.

Passie voor mode

Wij staan echt te popelen om jullie te mogen ontvangen! Ons enthousiasme en passie voor mode bundelen we om onze klanten bij te staan. Samen met jou gaan we graag op zoek naar die outfit waarin je kan stralen. Persoonlijk contact mag daarbij niet ontbreken. Daarom leren we onze klanten graag wat beter kennen want hierdoor kunnen we vlotter inschatten waarmee we jou blij maken of net niet.

Je goed voelen en vooral jezelf kunnen zijn in een outfit, is zo belangrijk! In onze zoektocht naar de perfecte outfit, zetten we graag in op het bestendigen van een vertrouwensband waarin we altijd een oprechte mening garanderen. Blije en tevreden klanten zien terugkomen, is zoveel waard en bovendien de beste reclame!

En shop jij net nog dat tikkeltje liever samen met vrienden of vriendinnen, heb je overdag niet altijd tijd of heb je graag eens de winkel alleen voor jezelf? Dat kan, want wij blijven uiteraard ook private shoppings organiseren. Met een drankje in de hand, shop je samen met jouw gezelschap op jullie tempo en in alle rust. Ook onze shoppingavonden en shoppingzondagen staan al op de kalender!

Hopelijk maak jij snel even tijd om onze nieuwe winkel te komen ontdekken, wij kijken alvast enorm uit naar jouw komst! Welkom!

Opening Calma Mi Alma Gasthuisstraat

13/08/2022

“Calma mi Alma en Calma Kids kleden voortaan héle gezin”

Onder de aandacht van GVA

Valentijn is het moment om je geliefde te laten weten hoe graag je hem of haar ziet”

ATV 6-7/2 en 10/2

“Wij zijn gewoon gesprongen”

Klinken op de nieuwe zaak met ATV

“Kalmeert mijn ziel, dat is Calma mi Alma”

Onder de aandacht van GVA

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

verplicht